Kamionos terrortámadás Berlinben - videó felvétel

Videó felvétel a berlini kamionos terrortámadásról

Szerző: vargazsanett - 2016.12.29.

Felkerült a netre egy videó felvétel a berlini terrortámadásról, amit ott a helyszínen csinált egy személy telefonnal. Teljesen közelről lehet látni mindent, borzasztó felvételek következnek! Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas felvételt láthatnak!

Kamionos terrortámadás Berlinben - videó felvétel

Nyilvánosságra hoztak egy olyan videó felvételt, akinek készítője ott volt a helyszínen a terrortámadás estéjén. Telefonnal készítette a hosszú, több, mint 9 perces videót, amelyben egészen közelről lehet látni a széttört roncsot, az adventi vásár összepréselt darabjait, a betört ablakokat, a rohanó embereket, borzasztó még így is megnézni, nem, hogy átélni az egészet.

A videóhoz tartozó szöveg a következő:

“Teherautó hajtott egy berlini karácsonyi vásárba, 12 ember meghalt, 48 ember megsebesült, egy része súlyosan.
Ketten voltak a kamionban, egyiküket holtan találták a fülkében, az elkövető megpróbált elmenekülni, de elfogták.
A lengyel rendszámú kamion Olaszországból hozott árut Berlinbe, a holtan talált utas a kamion eredeti, lengyel sofőrje volt.
Az áldozatok nemzetiségét nem tudni, a vásáron voltak magyar és lengyel árusok is.
Az elkövető több forrás szerint is pakisztáni származású menekült volt.
Az ügyben kedden tartanak sajtótájékoztatót.
Egy lengyel rendszámú kamion hajtott a tömegbe több mint 60 kilométer per órás sebességgel a berlini Breitscheidplatz karácsonyi vásárán. A szerencsétlenségben tizenkét ember meghalt, a rendőrség tájékoztatása szerint negyvennyolc sérültet kórházba szállítottak, többek állapota súlyos.
A sofőrt a kamiontól száz méterre kapták el a rendőrök. A fülkében találtak egy holttestet. A Reutersnek a rendőrség megerősítette, a halott egy lengyel férfi, akitől feltehetőleg elrabolták a kamiont. Hajnalban a rendőrség már egyértelműen ki tudta zárni, hogy ő vezette volna a kamiont a tömegbe.”

A videót a következő oldalon nézheted meg!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket