A Bermuda-háromszög rejtélye

A Bermuda-háromszög titkai

Szerző: kvothe - 2017.02.13.

A Bermuda-háromszög már rég óta arról híres, hogy ott furcsábbnál furcsább dolgok történnek, amikre senki sem képes magyarázatot találni. Íme néhány elmélet és érdekesség róla!

A Bermuda-háromszög rejtélye

Az ördög háromszögeként is ismert jelenség más sok éve az egyik legnagyobb rejtélyt jelenti számunkra. A Bermuda, Miami és Puerto Rico között fekvő 1 294 994 négyzetkilométeres terület az ott eltűnő repülőkről és hajókról vált ismertté. Az elektromágneses mezőtől elkezdve az idegen lényekig számos elmélet és találgatás övezi a különös helyet az Atlanti-óceánon.

 

A rengeteg rejtélyes eltűnés ellenére azonban nap mint nap sok jármű halad át a területen anélkül, hogy valami furcsaságot tapasztalna.

 

1. Valamilyen oknál fogva a járművek roncsait soha nem találják meg

Azt mondják, hogy a roncsokat nagy valószínűséggel a Golf-áramlat sodorja el, egészen a háromszög nyugati oldaláig. Melegvizű áramlat lévén az időjárást is befolyásolja a 65-80 kilométer széles Golf-áramlat. Ha ez nem elég meggyőző magyarázat, még mindig lehet azt hinni, hogy az ufók voltak.

 

2. Az Egyesült Államok haditengerészetének van egy tesztelő központja a háromszögben

A központban főként a légi eszközök röppályáit vizsgálják, és sokan úgy tartják, hogy ez a haditengerészet saját kis 51-es körzete. Bizonyos szóbeszédek alapján a tér-idő kontinuummal is itt kísérletezgetnek.

 

A következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket