Ne hajtsunk bele a kátyúkba

Veszélyes a beszakadt aszfalton áthajtani

Szerző: Dominik96 - 2015.12.31.

Figyeljünk oda a kisebb vagy nagyobb úthibákra és, ha tehetjük, mindenféleképpen kerüljük ki őket.

A beszakadt aszfalt veszélyes

Az úthibák

 

Az autósok nagy ellensége a beszakadt aszfalt, vagy akár az ellopott csatornafedél. Nem véletlen bünteti nagyon a törvény, ha ilyet tesz valaki. Mindig legyünk figyelemmel ezekre, mert komoly probléma történhet belőle. 

 

Ha kisebb úthibába hajt bele az ember megúszhatja egy annyival, hogy defektet kap. De azért ezek is nagyon veszélyesek, és akkor még nem is említettem mi történik, ha nagyobba sikerül belemennünk. Akár a futóművet is hazavághatja, szóval tényleg, nagyon figyeljünk oda ezekre és mindenesetben próbáljuk meg elkerülni őket, nem biztos, hogy szeretnénk ezek miatt több tízezer forintos kárt okozni a járművünkben.

 

Egy videót is tudok mutatni az ilyen esetekről, amely nagyon jól ábrázolja, hogy mi történik akkor, ha belehajtunk ezekbe a kátyúkba. Az egyik legszebb megmozdulás, amikor az egyik férfi észreveszi, hogy nincs a helyén a csatorna fedő, és megáll és visszateszi rá, hogy senkinek ne történjen semmi problémája. Szóval, ha hasonló esetet tapasztaltok ti is, figyelmeztessétek mindig a többieket, ha tudjátok. A videót a következő oldalon találjátok.

 

A videót a következő oldalon találjátok

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket