Nem hittem a szememnek

Nem hittem a szememnek, az emberi hülyeség határtalan

Szerző: mprof - 2019.04.24.

Vannak helyzetek, amikor az emberi hülyeségre egyszerűen nincsen magyarázat, csak néz-néz az ember és keresi a választ, arra a kérdésre, hogy ez miként történt. Most megmutatjuk a betonozás veszélyeit, amikor is az emberek olyan helyzeteket teremtenek, amelyekre semmi értelmes magyarázatot nem lehet kitalálni.

Vannak helyzetek, amikor az emberi hülyeségre egyszerűen nincsen magyarázat, csak néz-néz az ember és keresi a választ, arra a kérdésre, hogy ez miként történt. Most megmutatjuk a betonozás veszélyeit.

 

 

 

 

 

 

1. Brazíliában járunk, ahol éppen egy járdát szerettek volna lebetonozni a munkások. A játék lényege szerintünk az volt, hogy ki ha én nem. A pickup tulajdonosa nagyon szeretett volna nyerni, ezért annak ellenére, hogy számtalanszor megkérték a munkások, hogy álljon el a kocsival, nem tette meg. A végén ő lett a játék vesztese, ugyanis, mint ahogy a képekből is kiderül, a munkások nem voltak türelmesek és bebetonozták a kocsit. Kellemes lehetett, amikor el akart indulni.

 

2. Brazíliából egészen Fehéroroszországig megyünk. 

Nem mondjuk, hogy csak nők képesek ilyenekre, de most bizony egy nő volt a tettes. Sokat gondolkoztam, hogy miért kapott jogosítványt, de feladtam inkább. Később az jutott eszembe, hogy hogyan szerezhetett meg magának egy ilyen kocsit, amire jutottam, inkább nem írom le. A lényeg az, hogy nagyon sok tábla figyelmeztette, a munkások is ott voltak még, a hölgyeményt ezt nem érdekelte és a gyönyörű szép Mercedesével átrongyolt a frissen betonozozz úton. Vagyis csak rongyolt volna, mivel "meglepő" módon a beton megfogta és beleragadt, munkagépek szabadították ki. 

 

Most már elég volt külföldből, térjünk haza, ugyanis nekünk is vannak BÜSZKESÉGEINK, csupa nagy betűvel. Pár évvel ezelőtt történt egy csőtörés a belvárosban. A hölgy a Suzukijára azt hitte, hogy Hummer, és mivel a Hummer a Balatonon is képes átkelni, neki sem számított egy apró csőtörés, ezért belehajtott. A Suzukiról kiderült, hogy mégsem Hummer, úgyhogy jöttek a munkagépek és kihúzták a gödörből. Erről inkább egy videót mutatunk :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket