Vicces megoldások a betört telefonok képernyőire!

Hogyan dobd fel betört telefonképernyőd! Zseniális megoldások!

Szerző: kvothe - 2016.11.01.

A legviccesebb hátterek betört mobilokra!

Vicces megoldások a betört telefonok képernyőire!

A betört mobilképernyő a modern kor egyik tragédiája. Elég egy rossz mozdulat, és telefonunk képernyője pókhálómintássá válhat. Ez mind funkcionalitásában, mind esztétikailag súlyos hátrányokat okoz, már ha készülékünk egyáltalán túlélte a balesetet.

 

Ha mindez nem lenne elég, jönnek a sablonos feltételezések, hogy „Biztos be voltál állva, és elejtetted – csoda hogy megvan még!” vagy „Nem vetted fel, amikor hívott a csajod, és hozzávágta a falhoz, mi?” Rosszabb esetben az emberek megjegyzést tesznek arra, hogy nem engedheted meg magadnak anyagi szempontból, hogy kicseréltesd.

 

Mindezek alapján úgy tűnhet, hogy egy betört képernyőben nincs semmi jó. Vagy mégis? Néhány kreatív felhasználó nem hagyta, hogy a telefonját elcsúfító repedések elrontsák annak szépségét. Éppen ellenkezőleg, egyedi megoldást találtak a problémára (legalább is amíg nem kerül javításra a telefon).

 

Képek a következő oldalakon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket