Biológia óra kicsit másképp

Biológia óra nem szokványos módon

Szerző: Dominik96 - 2016.10.28.

Elég fura lehet, mikor a biológia tanár bejön az órára és azt vetkőzéssel kezdi, pláne, hogy a saját testén próbálja meg bemutatni az adott anyagot, amit vesznek.

Biológia óra kicsit másképp

A holland tanárnő kicsit más féleképpen tanítja diákjainak az emberi test felépítését

 

A normális öltözéke alá felvesz a spandexből készült „ruhát”, ami megmutatja a test izmait és belső szerveit. Majd leveszi ezt is, és egy másik „ruha” van ez alatt is, ami nagyon jól megmutatja a csontozat szerkezetét.

 

Debby Heerkens véletlenül látott valakin egy hasonló "ruhát", és azonnal érdekelni kezdte a dolog. Nagy keresésbe indult a dressz után, míg végül az interneten talált rá, majd, miután beszerezte, az iskola igazgatójának engedélyét kérte, ahol tanít, hogy használhassa az órákon. Úgy látszik bevált ez a tanítási módszer, mert a gyerekek imádják az óráit.

 

Nem bántam volna én sem, hogyha így tartják nekem is a biológia órákat. Lehet, hogy jobban odafigyeltem volna és esetleg még érdekelt volna is a dolog.

 

A zseniális tanítási módszerről egy videót is közzétettek:

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket