Kilakoltatták Bíró Icát!

Bíró Ica kilakoltatása videón!

Szerző: vargazsanett - 2019.05.04.

Sajnos ilyen világot élünk... A svájci frank alapú hitel már több ezer család életét tette tönkre. Bíró Ica is felvette anno, háza volt a fedezet. Most pedig kilakoltatták!

Kilakoltatták Bíró Icát!

Kora reggel, hét óra után pakolni kezdték egy teherautóra maradék ingóságait! Az egykori modell rendületlenül állítja, hitelszerződése érvénytelen, a végrehajtó pedig súlyos visszaéléseket követett el a lakása elárverezésekor. Ma mégis egymás után két ingatlanját is el kell hagynia.

 

A Metál Lady tíz éve vett fel svájcifrank-alapú hitelt, amelynek a XII. kerületi háza volt a fedezete. Az álmát akarta megvalósítani egészség- és szépségklubjával, ám ő sem számított arra, hogy az árfolyam emelkedése miatt a törlesztőrészlet majdnem a háromszorosára nő. Sokáig erejét megfeszítve fizetett, de hat éve már nem tudja kitermelni azt. Jogerős ítélet alapján mindkét ingatlanjából kilakoltatják. Novemberben még megúszta a kilakoltatást, ám április végével megszűnt a kilakoltatási moratórium.

 

De ezzel ma Magyarországon nincs egyedül. Több ezer családot lakoltattak ki, és sajnos ilyenkor nem számít, hogy esetleg gyermek (gyermekek) is vannak a kilakoltatottak között. Aki annak idején svájci frank alapú hitelt vett fel, annak körülbelül már a háromszorosát kérik vissza. Hol az igazság?

 

Bíró Ica élő videót tett közzé saját Facebook oldalán, melyet ezrek követnek. Rengetegen aggódtak érte, sőt a kilakoltatáskor még rajongói is jelen voltak és próbálták biztatni a modellt. 9 órakor érkeztek meg a végrehajtók és kezdték el a szívtelen eljárást...

 

Hihetetlen, de 100 tüntető elindult Hollandiából is, akik busszal Ica házához mentek egyenest, tiltakozva a kilakoltatás ellen! De nem csak ők, még sok ezren kiállnak Ica mellett, aki szentül hiszi, hogy igazságtalan, amit vele műveltek és nem csak az eljárással van problémája, hanem biztos benne, hogy a végrehajtó is hibázott! Nézzétek végig a videót, nagyon megrázó felvétel!

 

 

Borzasztó érzés lehet, belegondolni is rossz, Kitartást kívánunk a Metál Lady-nek mi is!

 

Forrás: tudasfaja

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket