Ez a Bohém Rapszódia szó szerinti megfilmesítése!

Videó készült a Bohém Rapszódia szövegéből – hihetetlenül drámai lett!

Szerző: kvothe - 2017.01.29.

A legendás Queen sláger szövege valójában egy igazán drámai történetet mesél el, aminek a hangulatát ez a kisfilm meglepően hatásosan adja át!

Ez a Bohém Rapszódia szó szerinti megfilmesítése!

Amikor az ember meghallja a Bohém Rapszódia (Bohemian Rhapsody) első néhány másodpercét, már automatikusan készül, hogy együtt énekelje Freddie Mercuryval a világ egyik leghíresebb dalának szövegét.

 

Gondolom keveseknek kell bemutatni ezt a zenei remekművet, de ha a címe alapján nem ugrana be, itt van egy kis emlékeztető. A folyatás előtt érdemes tudni, hogy erről a dalról lesz szó:

 

 

Megvan? Rendben, akkor most jön az érdekes rész!

 

A dal szövege egy fiatalember történetét meséli el, aki kénytelen elmenekülni otthonról, ugyanis éppen most lőtt le valakit. Az élete csak most kezdődött el, de máris kénytelen eldobnia azt magától. Vallomása alatt fájó szívvel meséli hogy ő csupán egy szegény fiú, akit senki sem szeret. Ő nem kér ebből a szörnyű életből.

 

Egy kreatív társulat úgy döntött, hogy egy különös módon tiszteleg a klasszikus előtt. Fogták a dalszöveget, majd szóról-szóra megvalósították azt egy rövid videóban. Az eredmény? Egy sötét, intenzív és érzelmekkel teli bűnügyi dráma!

 

Mutatom a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket