Ezért mutogatják magukat kevésbé a párok Facebookon!

Ezért mutogatják magukat kevésbé a boldog párok Facebookon!

Szerző: kvothe - 2016.10.13.

Reggel nyolc van, de az egyik ismerősöd üzenőfala már most tele van szerelmes idézetekkel és képekkel? Nem minden az, aminek látszik!

Ezért mutogatják magukat kevésbé a párok Facebookon!

A közösségi hálók, majd később az okostelefonok elterjedésével megváltozott az, ahogy értesülünk a körülöttünk történő eseményekről, és az aktuális témákról. Sokaknál átalakult az is, hogy hogyan fejezik ki párjuknak, hogy mennyire szeretik őt – digitalizálódott a szerelem.

 

Ugye mindenki látott már egy-egy szerelmes idézetet, vagy egy képet egy romantikus filmből egy ismerős üzenőfalán, „párkapcsolat-célok” meg „ezek annyira mi vagyunk” kísérőszöveggel. Ezek igazából ártatlan érzelmeskedések csupán, nem ártanak senkinek, csak két ember tudatja a világgal, hogy mennyire boldogok együtt.

 

Azonban nem minden arany ami fénylik. A közösségi hálókon való szereplés egyfajta biztonságérzetet ad sokaknak – ha sokan „lájkolják” a képeinket, és írnak alá pozitív hozzászólásokat, akkor elfogadottnak érezzük magunkat. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy bűn megosztani boldogságunk az ismerősökkel. Például egy eljegyzés vagy új kisbaba nem kis esemény, és a közösségi hálók tökéletes eszközök arra, hogy ezt mindenkivel tudassuk.

 

Azonban amikor még nem harangoztak delet, de ugyan arról a párról a harmadik „romantikus” szelfit látjuk, akkor elgondolkodunk rajta, hogy vajon miért érzik a szükségét, hogy másoknak bizonyítsák, hogy ennyire szeretik egymást? Cikkünkben választ próbálunk adni arra, hogy mi lehet ennek az oka.

 

Lássuk, miben különbözik a boldog párok online élete a többiekétől!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket