Egy szuperképesség, amivel mindenkinél bevágódhatsz

Adunk neked ajándékba most egy szuperképességet!

Szerző: István81 - 2020.03.26.

Ezzel a szuperképességgel amivel most felruházlak téged, a megfelelő alkalomkor biztos nagy sikert fogsz aratni a többiek szemében. Legyen ez egy buli a barátokkal, egy meghitt este a pároddal, vagy egy romantikus randevú keretein belül. De pontosan miről is beszélek?

Adunk neked ajándékba most egy szuperképességet!

Mindenkivel előfordult már az élete folyamán nem is egyszer, hogy egy társasági összejövetel menetét kizökkenti mikor előkerülnek a finomabbnál finomabb borok, jönne a poharak és elhangzik a klasszikus kérdés „ Kaphatok egy bornyitót? „. Nos vagy az történik, hogy a házigazda nem szűrűn borozik és tudja, hogy kell lennie csak azt nem , hogy hol és még félóra kitartó keresés árán se találja meg. Vagy egyáltalán nincs és erre senki ne gondolt. Ilyenkor jönnek a jó üreg sufnitunig módszerek. A legklasszikusabb a nyomjuk be a dugót valamivel felkiáltás, ilyenkor előkerül a fakanál vagy egy csavarhúzó. Ilyenkor két dolog történi általában amikor az erőlködéstől becuppan a dugó az üvegbe 1 dl azonnal távozik a ruhánkra vagy az asztalra, plusz ha még meg is farigcsáltuk a dugót akkor a bór telekerült parafa darabokkal és szűrőn keresztül kell önteni.


De most itt a megoldás, hogy lehet ezt az égető problémát ennél jóval elegánsabban megoldani, amitől biztos leesik mindenki álla. Ne felejtsétek el, és nyugodtan rántsátok elő a tarsolyotokból, ha legközelebb ilyen helyzetbe kerültök. Íme hát a titkos trükk.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket