A legkülönlegesebb boros termékek

16 zseniális termék a borok őszinte szerelmeseinek

Szerző: nelli9503 - 2017.06.28.

Akár a borok nagy szakértője vagy, akár szimplán jólesik elfogyasztani néha egy pohárkával, ezekbe a találmányokba biztosan beleszeretsz majd. Mindegyik a borfogyasztók életét hivatott megkönnyíteni, vagy az élvezeteket fokozni valamilyen sajátos módon.

A legkülönlegesebb boros termékek

1. Tengerparti borospohár

Ennek a pohárnak az alján nem talp, hanem egy kis gömb található, ami segít a pohárnak egyenesen állnia homokban fűben, vagy akár hóban is – ráadásul még a vízen is képes lebegni! A pohár törésbiztos anyagból készült, így biztonságosabb, mint a hétköznapi üvegpoharak.

 

 

2. Fedőtányér borospoharakra

Ha te is tudod, hogy milyen kellemetlen egy borral teli poharat és egy előételekkel teli tányérkát egyensúlyozni, akkor nem kell túlragozni ennek a találmánynak a hasznosságát. Finom falatok fentre, minőségi bor lentre!

 

 

3. Szívószálas pohár

Ez a forradalmi design elegáns megoldást kínál a bortól vörösödő fogakra. Ezt egy üvegből készült szívószállal oldja meg, amely valójában a pohár részét képezi. A pohár képes megállni saját lábain és a kézben is kényelmesen elfér.

 

 

4. A legjobb borosüveg pohár

„Végre! Egy nekem való borospohár!” – olvashatjuk az üveg oldalán. Kinek van szüksége dugókra, ha minden megkezdett üveget elfogyaszt az ember? Az újratöltésekre sokkal ritkábban van szükség ezzel a beépített poharas üveggel, amiből mindig zavartalan a fogyasztás!

 

 

5. Borospohár jelölő

Ezekkel a színes filctollakkal könnyedén megjelölheted, hogy melyik pohár kié, ami különösebb a nagyobb összejöveteleken lehet kritikus. A jelölő egyszerű szappanos vízzel eltávolítható a mosogatás során.

 

 

6. Borgumi

Sosem árt, ha az ember gondoskodik a védekezésről – ezért jó, ha mindig kéznél van egy pár borgumi, amikkel megvédheted a be nem fejezett borosüvegek tartalmát!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket