Túl messzire ment, vagy a megfelelő büntetést adta lányának?

Sírt és sikoltozott a lány, miközben édesanyja leborotválta a haját – de miért tette?

Szerző: kvothe - 2016.10.31.

Drasztikus módszer, de valószínűleg hatásos – azonban szükség volt ilyen messzire menni, csak hogy a lány megtanulja a leckét?

Túl messzire ment, vagy a megfelelő büntetést adta lányának?

A szülők általában megtalálják a módját annak, hogy egy életre szóló leckét tanítsanak gyermekeiknek, ez is a szülői szerepkör része. Néha azonban a büntetés kicsit túl erős lehet.

 

Senki sem szereti, ha az iskolában cukkolják. A helyzet sokkal komolyabbá válik, ha egy olyan szermély a zaklatás elszenvedője, aki nem tehet arról, amiért kiközösítik. A videóban látható lány állítólag egy rákos iskolatársát csúfolta ki, aki betegsége miatt elveszítette a haját. Édesanyja úgy döntött, hogy ehhez fogható büntetést szab ki rá.

 

Az anyuka egy elektromos hajvágóval borotválta le a lánya haját, hogy az átérezhesse, milyen lehet egy rákos beteghez hasonlóan haj nélkül élni, ha csak átmenetileg is. Nem tudni pontosan, hogy hol és mikor készült a videó, viszont a kommentelők megállapították, hogy az anyuka portugálul beszél lányához.

 

Azonban nem egyértelmű a büntetés valódi indítéka: régebben már felkerült az internetre ugyan ez a videó, akkor azonban azt állították róla, hogy a lány meztelen képeket osztott meg magáról a neten.

 

 

Felmerül tehát a kérdés: melyik esetben lenne ez a büntetés megfelelő, vagy túl sok?

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket