Ilyen egy börtöncella, de a rab panaszkodik

Így néz ki egy börtöncella!

Szerző: vargazsanett - 2017.01.18.

Nem fogsz hinni a szemednek, ha meglátod, de így néz ki egy börtöncella! A tömeggyilkos rab mégis a rossz körülményekre panaszkodik!

Ilyen egy börtöncella, de a rab panaszkodik

Majdnem pont olyan ez, mint a mesében: A jó elnyeri jutalmát, a rossz pedig megbűnhődik a tetteiért… A lényeg, a majdnem szón volt… Hiszen a valóság az, hogy a rosszat elítélték, leültették, de harcol a jogaiért, mert neki persze vannak, csak a szabadságát korlátozhatják, mást nem. A börtönben három cellát használhatott, futópadot, számítógépes játékokat, szobabiciklit, friss újságokat, magazinokat olvashatott.

 

Ő ezzel viszont nincsen megelégedve és felhozta a rossz bánásmódot, nem kielégítő körülményeket, mint például, hogy a mikrohullámú sütőben megmelegített étel minősége nem megfelelő, a kávéja nem elég forró, ráadásul műanyag evőeszközökkel kell elfogyasztania az ételeket… Ez mind-mind olyan borzasztó dolog, hogy egy tömeggyilkos rab ettől sokkal többet érdemelne, ugye?? Következő oldalon meg is mutatom ezt a rabot nektek!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket