Brigitte Bardot a világ legszebb nője így néz ki most, 84 évesen

Így néz ki most a 84 éves Brigitte Bardot, aki egykor a világ legszebb nője volt!

Szerző: vargazsanett - 2019.01.23.

Egykor a világ legszebb nőjének kiáltották ki a ma már 84. életévét betöltött Brigitte Bardot-t. Most megnézheted hogy néz ki jelenleg az egykori szépségkirálynő! 

Brigitte Bardot a világ legszebb nője így néz ki most, 84 évesen

A francia származású színésznő kamaszkorában került a rivaldafénybe, amikor első filmjével debütált 1952-ben. Ezután egyenes út vezetett a világhírnévhez és Hollywood figyelmét sem kerülhette el.

Az ünnepelt sz.xszimbólum azonban 1973-ban, sikere csúcsán a hírnévvel nem törődve úgy döntött, hogy életét és vagyonát az állatok jogainak szenteli.

 

Azóta is folyamatos nyilvános megjelenései vannak, amelyek legnagyobb része az állatvilág jogainak támogatásával kapcsolatos. Saját alapítvánnyal is rendelkezik, amelyet 1986-ban alapított, de hivatalosan csak 1992-től működik.

A 84 éves állatjóléti aktivista, Brigitte Bardot, nemrég az Elysee Palotában tárgyalt Emmanuel Macron, francia elnökkel az állatok jogairól. Itt sikerül lencsevégre kapni az egykori színésznőt, aki már nem a régi önmaga, legalábbis a külsejét tekintve. De nézd meg saját szemeddel, hogy néz ki most Brigitte Bardot, a világ egykoron legszebb nője! Lapozz egyet!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket