Nagyon durván elbánt a diáklánnyal az iskolai rendőr

Brutális módon bánt el az iskolai rendőr egy diáklánnyal

Szerző: Dominik96 - 2015.10.28.

Egy újabb példa arra, hogyan bánnak a színes bőrű diákokkal az iskolában.

Durván elbánt a diáklánnyal

Az iskolai rendőrök

 

Már Magyarországon is bevetették az iskolai rendőröket, mármint kifejtve a rendőrök tartanak rendet és fegyelmet az iskolában. Az Egyesült Államokban már elég régóta így van ez. Most nyilvánosságra került egy videó, amin elég rendesen helyben hagyott egy diáklányt az ottani rendőr.

 

A videót dél-karolinai Columbus egyik iskolájában vették fel. A felvételen az látható, hogy a rendőr felszólítása ellenére sem hagyja el a fekete lány az osztálytermet, a rendőr megunja ezt a viselkedést és lerántja a földre a paddal együtt. Kirángatja a padból és újra földhöz vágja, majd letartóztatja.

 

Ezt a bánásmódot elvileg azért kapta, mert zavarta a tanítást és nem engedelmeskedett a rendőrnek. Durva azért, hogy a többi diák mennyire rezzenéstelen arccal figyeli az esetet.

 

A történtek igen komoly indulatokat váltottak ki, a helyi Fekete Szülők Szövetsége elfogadhatatlannak és példátlannak nevezte azt, hogy a rendőr így hagyta a lányt, szerintük ez ismét egy példája annak, hogy, hogyan bánnak a színes bőrű diákokkal. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket