Budapest igazi álom az utazók számára!

Ezért Budapest sok külföldi munkás kedvence!

Szerző: kvothe - 2017.02.14.

Megvizsgáltak több száz várost, hogy kiderítsék, melyikek a legjobbak azok számára, akiknek elengedhetetlen a folyamatos internet-kapcsolat.

Budapest igazi álom az utazók számára!

Manapság számos munka elvégzéséhez nincs szükség többre egy laptopnál és egy stabil internetkapcsolatnál. Ez sokak számára lehetővé teszi, hogy otthonról, vagy út közben dolgozhassanak – ők az úgynevezett „digitális nomádok.”

 

Azok, akiknek a munkájához hozzá tartozik az utazás, gyakran napokat vagy akár heteket töltenek egy-egy idegen városban. Ilyenkor azonban nem csupán egy kis internetelérés az összes szükségletük – a szálláshelyek ára és minősége, az útlevelek kezelése és a kényelmes munkakörnyezetek (például egy park vagy kávéház) is fontos szempontokká válnak.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:hollywood-filmek-budapesten{/cikk}

 

Pieter Levelsnek is megtapasztalta már ezeknek a dolgoknak a kényelmét és hiányát. Jól tudja, hogy milyen fontosak azok számára, akik egy idegen városban vagy országban kell eltölteniük egy kis időt miközben munkájukra is figyelniük kell.

 

Több száz hasonló cipőben járó internetező segítségét kérve elkészítette a listát, amely az ilyen tevékenységekre legalkalmasabb városokat gyűjti össze. Budapest rengeteg szempont alapján kapott jó értékelést!

 

Lássuk, mit írnak a fővárosról!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket