Brutális munkára kényszerítik a halálos balesetet okozókat Thaiföldön

Rettenetesen morbid büntetést kapnak Thaiföldön az ittas vezetők!

Szerző: kvothe - 2017.02.09.

Thaiföldön rájöttek, hogy mivel vegyék rá az embereket, hogy SOHA többé ne vezessenek ittasan, és még józanul is kétszer olyan figyelmesek legyenek! Nem csoda, hogy ez a módszer működik!

Brutális munkára kényszerítik a halálos balesetet okozókat Thaiföldön

A thaiföldi kormány egy kifejezetten kegyetlen, ámde hatásos módszerrel igyekszik csökkenteni az ittas vezetésből származó balesetek számát.

 

Thaiföld egy rendkívül mozgalmas ország, számtalan fesztivál, rendezvény, vallási és hagyományos ünnep kerül megszervezésre minden évben, ezért gyakran fennáll a nagy forgalomban a balesetek veszélye. Leggyakrabban az alkohol befolyása alatt álló sofőrök okozzák az ilyen szerencsétlenségeket: hetente átlagosan két halálos áldozatról és óránként 160 sebesültről beszélünk!

 

 

Az Egészségügyi Világszervezet szerint 24 ezer haláleset történt már Thaiföld útjain. Mindez nem folytatódhatott tovább, ezért a kormány elrendelte a világ egyik legbrutálisabb büntetését az ittas vezetők számára. De mi lehet annyira rémisztő, hogy országszerte csökkent az alkohol által okozott balesetek száma?

 

Nézd meg a következő oldalon, mert hátborzongató!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket