Bocsánatért esedezve bújik a kutya, aki megbánta tetteit

Ennivalóan reagált a szidásra bűntudatos kutya, miután lebukott rágcsálás közben

Szerző: kvothe - 2020.04.21.

Kevés szívszorítóbb és aranyosabb látvány van egy bűntudatos kutyánál – ez a blöki megbánta tetteit, és szeretné, ha bocsánatot kapna, ezért pedig minden kedveskedését beveti!

Bocsánatért esedezve bújik a kutya, aki megbánta tetteit

A kutyák nagyon érzelmes lények. A félelmet, szeretetet, törődést, kíváncsiságot minden farokcsóváló házikedvenctől láthatjuk. Bizonyára mindenki tapasztalta már otthon, hogy kutyája egy-egy katasztrofális mutatványuk után fülét-farkát behúzva tűri a szidást, amit a rosszalkodásért kap.

 

Valójában a kutyák ilyenkor nem igazi bűntudatot éreznek. Talán úgy tűnik, mintha szégyellnék magukat, de igazából csak szomorúak, amiért gazdájuk haragszik rájuk. Az állatok, főleg a kutyák megtanulták megérezni az emberi hangulat különböző formáit, és ezekre szoktak reagálni.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:kutya-viselkedes-jelentese{/cikk}

 

C.J. Huffman egy nap arra érkezett haza, hogy otthona háborús övezetté alakult. A tettes nem más volt, mint szobatársa border collie kutyusa, Lilo. A blöki szétrágta gazdája újonnan vásárolt ágyát, és C.J.-re maradt a maradványok feltakarítása.

 

 

Természetesen a srác nem hagyta annyiban a dolgot, és azzal ’fenyegette’ Lilo-t, hogy „megmondalak apukádnak”. Négylábú bajkeverő persze minden eszközt bevet, hogy kedveskedjen C.J.-nek, az viszont nem adja magát könnyen.

 

A videó a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket