Egyedül buszozik a kutya a parkba

Láttál már ilyet? Egyedül buszozik ez a kutya, a helyik kedvence lett a buszozó kutya!

Szerző: vargazsanett - 2021.03.25.

Ez a kutya már a helyiek kedvencévé vált, hiszen minden nap teljesen egyedül felszáll a buszra, és elutazik a parkba. Mindenkinek mosolyt csal az arcára!

Egyedül buszozik a kutya a parkba

Az ember hétköznapi utazásai során sok különlegességet és furcsaságot láthat. Ezek lehetnek kellemetlen vagy éppen kellemes élmények is – ez a történet kétségtelenül az utóbbi kategóriába tartozik! Eclipse Seattle városának helyi sztárkutyájává vált, aki önállóan, egyedül látogatja meg az otthonához közeli parkot, méghozzá busszal!

 

Az utasok egyszerűen nem tudják nem szeretni a négylábú jószágot, aki hozzájuk hasonlóan felszáll, helyet foglal, majd ugyan ilyen egyszerűen el is hagyja a buszt a célállomásán.

 

A fekete labrador és masztiff keverék különös kalandjai akkor kezdődtek, amikor gazdájával, Jeff Younggal éppen a buszra vártak egy megállóban. Jeff nem szívta el időben a cigarettáját, ezért Eclipse fogta magát, felpattant az érkező járműre, majd a leszállt a parkban. Azóta Jeff már jól tudja, hogy az „elkóborolt” Eclipse valójában csak elutazik, és hogy a parkban mindig rátalálhat, mivel a kutya pontosan tudja, hogy hol kell leszállnia.

 

A rendfenntartók szerint ugyan Eclipse-nek pórázon lenne a helye, elvégre nyilvános helyen van, King County törvényei szerint a kutyák használhatják a tömegközlekedési eszközöket, amennyiben a sofőr erre engedélyt ad. Tekintve, hogy a kutyus nagyon barátságos, senkit sem bánt, és mindenki arcára mosolyt csal, a sofőrök szívesen látják őt a fedélzeten, valahányszor útnak indul.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket