Túra… a víz alatt!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 19. Kedd - Zsuzsanna
hirdetes
 | Szerző: ff
címkék:

Túra… a víz alatt!

hirdetes
Szeretsz túrázni? Akár igen, akár nem, ezt az élményt kár lenne kihagynod.  Valójában nem egy szokványos túráról van szó, hanem egy kedvelt kiránduló helyen búvárkodhatunk egy elárasztott völgyben.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szeretsz túrázni? Akár igen, akár nem, ezt az élményt kár lenne kihagynod.
Valójában nem egy szokványos túráról van szó, hanem egy kedvelt kiránduló helyen búvárkodhatunk egy elárasztott völgyben.

Ausztriában található a világ egyik legkülönösebb völgye, egy csodálatos víz alatti látvány, mely minden év május végétől egy rövid ideig tárul a látogatók elé.


A Grüner See vagyis a Zöld- tó Ausztriában a Hochschwab- hegy lábánál fekszik, a magyar határtól csupán két és félórányi útra autóval.  A Zöld- tó és környéke közkedvelt kirándulóhely egész évben, búvárkodni a völgyben, azonban évente csak egy rövid ideig lehet. A hóolvadásnak köszönhetően a Zöld-tó vize elárasztja az egész területet és, ilyenkor az átlagos vízszint a tíz méter mélységet is meghaladhatja. A kiáradó tó kristálytiszta vizében végtelen mélységekig elláthatunk. Az elöntött völgyben búvártúrázhatunk a víz alatt lévő padok, fák és hidak között, miközben pisztrángok úsznak el mellettünk.

hirdetes

Forrás: www.redbull.com

 

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.