A látványos bűvészmutatványok mögötti titkok!

Hogyan csinálják? – Most leleplezzük az 5 legősibb bűvésztrükköt!

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

Ilyen trükköket alkalmaznak a bűvészek a színpadon a leghíresebb mutatványokhoz! Lehull a lepel az ősi titkokról!

A látványos bűvészmutatványok mögötti titkok!

A bűvészfellépések kortól függetlenül képesek elkápráztatni az embert. A látványos trükkök rendkívül szórakoztatók lehetnek a gyerekek számára, de még a felnőtteknek is tátva marad a szája egy-egy lehetetlennek tűnő produkció láttán. A legjobb hatást akkor éri el egy-egy szemfényvesztő, ha a nézők az előadás után a „Mégis hogy az ördögbe csinálta?” kérdéssel távoznak.

 

De mégis hogyan csinálják? Mint azt látni fogjuk, bizonyos trükkökhöz rengeteg gyakorlásra van szükség, de ha valaki tökéletesen képes bemutatni őket, akkor bárkit képes velük elkápráztatni! A következőkben megmutatom az 5 legnépszerűbb mutatványt, amit minden bűvész elsütött már!

 

Nyúl a kalapban

Ennél klasszikusabb bűvésztrükk gyakorlatilag nem létezik. Szükségünk lesz hozzá egy nyúlra, egy leterített asztalra, egy kis zsákra és egy kalapra.

 

A nyúl először a zsákba kerül, itt tartózkodik majd a trükk csúcspontjáig. Ezt egy kis kampóra kell akasztanunk, amit az asztal felénk néző oldalán legyen. Az asztalterítőt úgy kell elrendezni, hogy a közönség elől eltakarja a nyulat rejtő zsákocskát. Megmutathatjuk nekik, hogy a kalap teljesen hétköznapi, nincs kivágva és rejtett zseb sincs benne. Ez a trükk első lépése.

 

Ezek után helyezzük a kalapot az asztalra (nyitott végével lefelé), majd különböző bűvészmozdulatok közepette készüljünk elő a kritikus részre. Egy hirtelen mozdulattal emeljük meg a kalap egyik oldalát és helyezzük bele a nyulat a zsákból. Ezek után jöhetnek a varázsszavak és mozdulatok körítésként, de a „mágia” már megtörtént, észrevehetetlenül. Emeljük fel a kalapot és mutassuk meg a nyulat a közönségnek.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket