A BVSC simán legyőzte a KSI csapatát

BVSC oktatás a medencében

Szerző: bohacs0010 - 2015.02.21.

Vannak a vízilabdában olyan mérkőzések, amelyek tudvalevőleg nem okoznak majd egyetlen menetükben egy cseppnyi izgalmat sem. Ilyen volt hétvégén a BVSC-KSI összecsapás is. Mégis a Szőnyi út felé vettem az irányt. Kíváncsi voltam, hogy egy héttel a medencében zajló telt házas Volvo Kupa után mennyi néző látogat el egy bajnokira.

Vízilabda mérkőzésen jártunk, olvasd el beszámolónkat

Hát bizony nem sokan. A lelátó még úgy sem nézett ki túl fényesen, hogy a BVSC hölgyek teljes gárdája és külföldi vendégeik szintén teljes csapattal az első két negyedben tekintélyes területet töltöttek meg. Ők a bajnoki után játszottak edző meccset egymással.

 

 

Na de essünk neki a tudósításnak. Már a szokásos fogadkozásnál lehetett látni, hogy a hazai fiúk mindent bele alapon hangolódtak az összecsapásra. A ráúszás a KSI-nek jött ki jobban, megjegyzem rögtön az elején ez így is maradt három negyeden keresztül. 

 

 

A támadásból azonban nem született gól, a házigazdák első felúszásából azonban igen. Aztán jött a második is és úgy tűnt sok keresnivalója itt nem lesz a kockás sapkásoknak.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket