Cica simogatás - álom munka jó fizetéssel!

Jelentkezz, ha sokat keresnél könnyű munkával!

Szerző: vargazsanett - 2019.07.27.

Jelentkezz, ha szereted a macskákat és, ha szívesen keresnél sok pénzt! Ettől könnyebben ugyanis még valószínűleg soha nem kerestél pénzt! Nincs más dolgod, mint egész nap cicákkal játszani és simogatni őket! 

Cica simogatás - álom munka jó fizetéssel!

Unod a mostani melódat és szívesen keresnél mást, de nem mersz belevágni? Imádod az állatokat? Minden álmod, hogy világot láthass? Ha bármelyikre is igen a válaszod, mindenképpen olvass tovább!

 

Esetleg szívesen lennél cicasimogató Európa egyik legszebb országában, Görögországban? Netán foglalkoznál teknősökkel a Maldív-szigeteken? Akkor ezek az állások neked valók!

 

1. God’s Little People Cat Rescue
Helyszín: Görögország, Syros sziget

 

Ez a cicamenhely ősszel nyitja meg kapuit, és sürgősen keresik a lelkes munkaerőket. Nem csak a lehetőség különleges és egyedi, de maga a munkavégzés menete sem mindennapos. A menhely ötvenöt cicust lesz képes befogadni, na de nem ám egy szokványos helyen, hanem egy templomban! Távol minden stressztől és idegeskedéstől, egy szelíd, barátságos környezetben, csak Ti és a cicák. Kell ennél több?


Rutinos macska gazdik előnyben!

 

Az elvárások elég egyszerűek, fél évre Görögországba kell költöznie a dolgozóknak. Első hallásra talán ez kicsit rémisztő, de a szállás biztosított és a fizetés sem hálátlan! 

 

 

2. Marine Turtle Rescue Sanctuary
Helyszín: Maldív-szigetek

 

A „teknőcmenhely” tárt karokkal várja azokat, akik szívesen önkénteskednének náluk. 

Tulajdonképpen nincsen sok elvárás, csupán a betöltött 18. életév, úszni tudás és a teknősök iránti elhivatott odaadás.
Fontos kritérium még, hogy rendszeresen posztolj az Instagrammon a kis páncélosokról és az élményeidről azért, hogy minél többen felfigyeljenek arra, milyen fontos is a teknősök védelmezése. 

 

A feladatkör sem követel túl sok szakmai tudást!

 

A bajba jutott páncélosok megmentése, állatorvosok munkájának segítése, teknőc etetés és az egészséges példányok szabadon engedése lenne a feladat. Ezenkívül a látogatók körbevezetése a teknősparkban és más egyéb apróságok. 

 

Hát nem hangzik szuperül? Amennyibben bármelyik állás felkeltette az érdeklődésedet, ne habozz, jelentkezz minél előbb!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket