Cimbalomra hangolt finomságok

Cimbalomra hangolt finomságok

Szerző: bohacs0010 - 2014.05.22.

Még télen figyeltem fel a zenekarra. Óbuda Fő-terén játszottak decemberi estén a mínusz fokokban, szabadtéren, tetőtől- talpig beöltözve. Utána interneten követtem megjelenéseiket, s örömmel tapasztaltam, hogy azokban az időkben is, amikor a meghívások nem telítik meg a szervezők naptárát, Ők rendszeres fellépői több eseményeknek, ahol az igényes hazai zene jelen tud lenni.

 

Nem számított ennyire nagyszerű esti szórakozásra, minden várakozásomat felülmúlták az előadók. Olvasd el te is beszámolómat, és ha tetszett, akkor legközelebb tarts velem.

Aztán felfedeztem, hogy egy kora tavaszi estén ismét Óbuda lehet a cél. Lemezbemutatóra készülődtek a zenészek a Kobuci Kertben. Kimondottan kellemes hétköznap este szálingóztak is a vendégek. Sláger a zsíros kenyér, gazdagon hagymaággyal és természetesen a sör volt bemelegítésként. Minden különösebb cécó nélkül indult útjára a buli. Unger Balázs köszöntötte az egybegyűlteket, s kapacitálta őket, hogy a padokat elhagyva jobban közelítsék meg a CimbaliBand legénységét, illetve Szita Eszter jóvoltából „leányságát”. Alakult is a dolog az ismert számok hallatán, de forróbb a levegő akkor lett, amikor színpadra lépet a Belmondó énekese, Czutor Zoltán. Zoli saját számával kezdett, amolyan ősbemutatót produkálva, majd a közösködésnek egy CimbaliBand szám lett a folytatása, s végül egy igazi Belmondó „sláger” indította el a publikum jókedvét. Aztán, ahogy mondani szokták, ment minden a maga útján. A jó zene mindig megtalálja a jó füleket, s ez nem volt másként az óbudai éjszakában sem. S aki még nem járt a zenekar egyetlen előadásán sem, az jó lesz, ha mielőbb pótolja eme hiányosságát.

Lapozz tovább és nézd meg a helyszínen készült képeket is

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket