notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Cimbalomra hangolt finomságok

hirdetes

Cimbalomra hangolt finomságok

Kép és szöveg: Koncz Dezső
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Még télen figyeltem fel a zenekarra. Óbuda Fő-terén játszottak decemberi estén a mínusz fokokban, szabadtéren, tetőtől- talpig beöltözve. Utána interneten követtem megjelenéseiket, s örömmel tapasztaltam, hogy azokban az időkben is, amikor a meghívások nem telítik meg a szervezők naptárát, Ők rendszeres fellépői több eseményeknek, ahol az igényes hazai zene jelen tud lenni.

 

Nem számított ennyire nagyszerű esti szórakozásra, minden várakozásomat felülmúlták az előadók. Olvasd el te is beszámolómat, és ha tetszett, akkor legközelebb tarts velem.

Aztán felfedeztem, hogy egy kora tavaszi estén ismét Óbuda lehet a cél. Lemezbemutatóra készülődtek a zenészek a Kobuci Kertben. Kimondottan kellemes hétköznap este szálingóztak is a vendégek. Sláger a zsíros kenyér, gazdagon hagymaággyal és természetesen a sör volt bemelegítésként. Minden különösebb cécó nélkül indult útjára a buli. Unger Balázs köszöntötte az egybegyűlteket, s kapacitálta őket, hogy a padokat elhagyva jobban közelítsék meg a CimbaliBand legénységét, illetve Szita Eszter jóvoltából „leányságát”. Alakult is a dolog az ismert számok hallatán, de forróbb a levegő akkor lett, amikor színpadra lépet a Belmondó énekese, Czutor Zoltán. Zoli saját számával kezdett, amolyan ősbemutatót produkálva, majd a közösködésnek egy CimbaliBand szám lett a folytatása, s végül egy igazi Belmondó „sláger” indította el a publikum jókedvét. Aztán, ahogy mondani szokták, ment minden a maga útján. A jó zene mindig megtalálja a jó füleket, s ez nem volt másként az óbudai éjszakában sem. S aki még nem járt a zenekar egyetlen előadásán sem, az jó lesz, ha mielőbb pótolja eme hiányosságát.

hirdetes

Lapozz tovább és nézd meg a helyszínen készült képeket is

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Festés utáni takarítás

A festési és mázolási munkálatok után rengeteg szennyeződés marad a helyiségekben, melyeket... Tovább

Budapesti rendezvényhelyszínek

Ahhoz, hogy egy rendezvény tökéletes legyen, egy különleges helyszínre van szükségünk,... Tovább

Tovább a lexikonra
Lenyűgöző technika Minden, ami sport Napi téma