A Fővárosi Nagycirkusz legújabb előadásán vettünk részt

Circussimo "ezerrel"!

Szerző: bohacs - 2015.04.08.

Megint egy új produkció sor a Fővárosi Nagycirkusz porondján. Amolyan igazi nemzetközi kavalkád, ahol szinte minden repül. Az előadást megtekintve ismét csak ámulatból, ámulatba esik a nagyérdemű.

A Fővárosi Nagycirkusz legújabb előadásán vettünk részt

 

Szinte nem is tudtam úgy igazából kiemelni valakiket, hiszen az elejétől a végéig egyenrangú és hihetetlen magas színvonalú minden szám.

 

 

Kezdésnek sem rossz a három görkorcsolya királynő, királyukkal az élen. Az olaszok mindannyian felettébb csinosak, s e mellett a két hölgy és a fiatalember olyan pörgéseket produkál az emelvényükön, amely a világ bármelyik pontján tapsra ragadtatja a nézőket. A trapézon az ukrán pár, életben is egy párt alkotva, hihetetlen összhanggal és végtelen eleganciájával hódít.

 

 

A Shandong kínai fiú csapat két produkcióval röpköd a levegőben, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. A tizenkét srác közül egészen fiatalok, úgy hét-nyolc év körüliek és nem túl idősek, alig túl a tízen éveiken olyan összehangolt, precízen kidolgozott egységet alkot, amely méltó a Kínai cirkuszi hagyományokhoz.

 

 

Eddy Carelló zsonglőr Svájcból hol hangszereket lebegtet a légtérben, hol labdákkal művel olyat, amit csak kevesen tudnak.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket