A hétvégén ismét cirkuszban jártam, olvasd el beszámolómat

Cirkusz másképpen

Szerző: bohacs0010 - 2014.11.16.

Pár hete már volt szerencsém végignézni és megfotózni a Fővárosi Nagycirkusz éppen futó ZÉRO GRAVITÁCIÓ című műsorát. Ezen a hétvégén ismét úgy gondoltam, hogy ismét irány a cirkusz, annál is inkább, mert a szombat esti műsor ígért rengetek érdekességet.

Ezen a hétvégén ismét úgy gondoltam, hogy ismét irány a cirkusz, annál is inkább, mert a szombat esti műsor ígért rengetek érdekességet

Öröm volt végignézni az „arénában”, hiszen percekkel a kezdés előtt csak itt-ott lehetett üres székeket látni. Erre mondják azt, hogy ki lehet tenni a TELT ház táblát.
Előadásról-előadásra látható, hogy valamit nagyon jó csinálnak a háttéremberek a porond környékén, mert visszanyerte régi látogatottságát, népszerűségét az artisták szent helyként tisztelt „FŐVÁROSI”.

 

 

 Na, de amiért szombatonként a szokásosnál is izgalmasabbnak ígérkezett az esti előadás, az nem más, mint a revü elemeivel kiegészített három óra.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket