Crossfit? 5 tipp, hogy kezdj neki!

Kezdő crossfitter vagy? Van 5 jó tanácsom!

Szerző: berzegergo - 2015.03.25.

 

1. A kezdeti célod legyen: reális, mérhető, teljesíthető


Kezdetekben legyenek kisebb céljaid, amiket fel is vezetsz magadnak, hogy később nyomon követhesd. Ezen kisebb célok elérése több sikerélménnyel kecsegtet. Így az önbizalmad is nő.

 

 

fitness

2. Egy WOD-ot se hagyj ki, csak mert nem ,,érzed ezt a gyakorlatot”


Ahogy az előző cikkekben is leírtam: a Crossfit sok sportág mozgásait és módszereit foglalja össze, mint: gimnasztika, atlétika, erőemelés, súlyemelés. És biztos az, hogy mindent nem tudsz 100%-on végezni, csak sok év kemény munkájával. Ha kihagyod a WOD-okat, amikben olyan gyakorlatok vannak, amik neked nem fekszenek, rosszabb vagy bennük, nem fog rajtad segíteni, csak húzod az időt. Azt javaslom Neked, hogy szorítsd össze a fogadat, gyakorolj keményen, csiszold a technikádat.

 

3. Légy büszke Magadra, hogy belevágtál! Már ezzel, többet teszel emberek 90%-nál!

Mint tudjuk, nem könnyű kimozdulni a komfort zónádból, belevágni egy olyanban, ami eddig ismeretlen volt számodra. Miután megcsináltad életed első WOD-ját, légy büszke magadra, hogy képes voltál kilépni a komfortodból és nekivágtál az ismeretlenbe.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket