-800 kcal/edzés? Igen, ez a crossfit

Crossfit számokban

Szerző: berzegergo - 2015.03.25.

Ugye Te is vágysz a nyári formára? Lányoknál kerek, feszes popsi, fiúknál kockahas, száraz, definiált felsőtest! Sokan ábrándoznak erről, de kevesen képesek kilépni a komfortzónából és megfeszülni céljukért. Te melyik vagy? Folytatom CrossFit sorozatomat, ezúttal matematikai tényekkel, hogy lásd, tényleg megéri és eredményes! Arról már írtam, hogy ez nem az ,, eldumálgatunk és telefonozunk meg szelfizünk a cimborákkal”-féle edzés.

crossfit

 

Ha elfogyott volna motivációd, kattints ide: http://www.ferfibarlang.hu/kemeny-munka-motivacios-video.html !

A CrossFit egy függőség, ha tényleg elhivatott vagy. Miután észreveszed pozitív hatását a testedre, kitartásodra és látod mennyit fejlődsz, nem hagysz ki egyetlen edzést sem! Ha már fanatikus vagy, elmész heti 5 edzésre is, de vigyázz, nehogy túl-edzd magad! Ha belegondolsz, fele ennyi edzés mellett is elérhető a kívánt testkép, amire mindenki vágyik. A jó test, kockahas, feszes fenék itt csak mellékhatások (persze helyes táplálkozás mellett), a valódi cél az lesz, hogy több ismétlést végezz vagy nagyobb súlyokkal dolgozz.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket