Crossfit level 2, folytatjuk!

Crossit level 2

Szerző: berzegergo - 2015.03.24.

A CrossFit viharként vonult be a fitness világába, nem csak populáris lett (ahogy az aerobic vagy a futás), hanem tisztán definiálja, mi is a fitness. Szolíd, funkcionális mozgásaival, tiszta céljaival és növekvő népszerüségével megállíthatatlanul tör előre. Úgy néz ki, a CrossFit még sokáig marad a fitness bajnoka.

crossfit

 

Hogyan is kezdődtek az edzések? Ugye emlékszel Glossmannra az előző cikkből? Ha nem akkor kattints ide és elevenítsd fel te is! 

 

A kezdetekben a CrossFit az edzések célja az volt, hogy az emberek minden  alkalmat  kissebbfajta versenynek fogják fel. Glassman egy 2009-ben egy bírók előtt tartott értekezleten, bemutatott egy két perces gyakorlatsort, amit szigorú szabályokhoz kötöttek. Ha hibázott, levonták az ismétlést.  Az ilyen és ehhez hasonló célokat el lehet érni a rendszeres edzésekkel. A crossfitterek azt mondják, hogy a WOD-ban (Workout of the Day) úgy érzik, mintha harcolnának, leginkább magukkal és az idővel.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket