Az egész internetet meghódította a srác önéletrajza

A világ első csajozós „önéletrajzával” hódít a srác, és képtelen levakarni magáról a lányokat

Szerző: kvothe - 2017.03.22.

Ez a fiú elkészítette a legviccesebb és legőszintébb társkereső „önéletrajzot”, a lányok pedig egyszerűen tolonganak, hogy megismerkedhessenek vele! Megmutatjuk, mit írt bele!

Az egész internetet meghódította a srác önéletrajza

Becsajozni manapság egyszerűbb, mint valaha. Számos népszerű telefonos alkalmazás létezik, amelyek segítségével akár otthonunkból is rátalálhatunk életünk szerelmére. Egy fiatal srác azonban sokkal eredetibb és hatékonyabb módszert eszelt ki a hölgyek meghódítására – azonban ekkora sikerre még ő sem számított!

 

Hogy mivel emelkedett ki a tömegből Joe Adams?

 

Miután egy „elképesztően gyönyörű” lány visszautasította, Adam úgy döntött, hogy másképpen közelíti meg a csajozást. Egy egyedi „randi önéletrajzot” készített, amivel lényegében felrobbantotta az internetet – legalább is a lányok körében.

 

Mint kiderült, ez a bizonyos lány azért hagyta ott Joe-t, mert nem tudott felmutatni egy ilyen szerelmi önéletrajzot magáról. Akkor miért is ne csinált volna egyet ezek után, hogy egy ilyen alkalomra is fel legyen készülve? Szóval máris belekezdett az első „szerelmi önéletrajz” elkészítésébe.

 

Lássuk a következő oldalon, hogy mi áll benne!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket