"Vörös zászlók" párod családjában

Ha ilyen a párod családja, akkor azonnal menekülnöd kell!

Szerző: kvothe - 2017.02.08.

Nem vicc – az ilyen viselkedés súlyos gondokra utal! Nem olyasmi, aminek sokan szeretnének a részesei lenni!

"Vörös zászlók" párod családjában

Amikor egy kapcsolat komolyabbra fordul, előbb-utóbb eljön a pillanat, hogy bemutatjátok egymást szüleiteknek. Ez legalább annyira ijesztő tud lenni, mint amikor először mentetek randevúzni. Az első egy-két alkalommal valószínűleg annyira el vagyunk foglalva azzal, hogy jó benyomást keltsünk, hogy észre sem vesszük azokat az árulkodó jeleket, amelyek arra utalnak, hogy valami nincs egészen rendben a másik családjában.

 

Azonban ezek a bemutatkozások nem csak arra szolgálnak, hogy te megmutasd, mennyire jó kiállású legény, vagy elragadó nő vagy. Legalább annyira fontos kiderítened, hogy hogyan bánik pároddal a saját családja, és vajon ő mit gondol erről. Mindez erősen befolyásolhatja kettőtök közös jövőjét.

 

Az árulkodó jeleket egy kapcsolatban „vörös zászlóknak” szokás hívni. Lényegében olyan szokásokra vagy tulajdonságokra mondják ezt, amelyek előbb vagy utóbb komoly gondot okozhatnak az együttlét során.

 

Lássuk a következő oldalon a „vörös zászlókat” amelyekre érdemes odafigyelni a másik családjában!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket