Bemutatjuk a legjobb csapatépítő játékokat!

A legjobb csapatépítő játékok, amiket ki kell próbálnotok a kollégákkal

Szerző: nelli9503 - 2019.01.18.

A csapatépítés az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált, hiszen egyre több cégvezető kezdi felismerni az ilyen eseményekben rejlő lehetőségeket. A következőkben bemutatjuk a legjobb csapatépítő játékokat, amiket mindenképp ki kell próbálnotok a kollégákkal! 

Bemutatjuk a legjobb csapatépítő játékokat

A csapatépítő tréningek a fénykorukat élik, ami nem meglepő, hiszen több kutatás is bizonyította, hogy milyen remek hatásai vannak a cég életére egy jól sikerült csapatépítő eseménynek. Ha a tökéletes csapatépítő helyszínt keresed, mindenképp meg kell ismerned az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-t! Ez a különleges vidéki csapatépítő tréning helyszín számos jól sikerült csapatépítőnek adott már otthont. A szálloda területén remek programok állnak a résztvevők lehetőségére, illetve érdemes felfedezni Noszvajt és Egert is. Ha szeretnéd jobban megismerni ezt a különleges helyszínt, kattints ide

 

Most pedig bemutatjuk a legjobb csapatépítő játékokat! 

 

1. Győztes/vesztes

Idő: 5-6 perc

Résztvevők száma: kettő vagy több ember

Szükséges eszközök: Nincs

Szabályok: A játék egyik résztvevőjének el kell mesélnie egy negatív élményt, ami lehet személyes tapasztalat, de lehet egy munkához kapcsolódó élmény is. A történet vége után a másik résztvevőnek meg kell ismételnie a sztorit, de úgy, hogy közben a pozitív szempontokra összpontosít.

Eredmény: A résztvevők felfedezik, hogy hogyan lehet a negatív helyzetekből együttesen tanulni.

 

2. A tojás

Idő: 1 óra

Résztvevők száma: Kettő vagy több kis csoport

Szükséges eszközök: Válogatott irodaszerek

Szabályok: Mindenkit három-öt fős csoportokra osztunk, és adj minden csoportnak egy tojást. Az összes irodai felszerelést egy halomba helyezzük. 15-30 percük van ahhoz, hogy az anyagokat a tojás köré építsék, ami a tojás eltörését fogja megakadályozni. Néhány javaslat az eszközökre: ceruza, műanyag edények, csomagolóanyagok, újságok, gumiszalagok. Amint az idő letelik, minden csapatnak le kell dobnia a tojását, és a végén meg kell nézni, hogy kié nem tört össze.  

Végeredmény: Ez a klasszikus csapatépítő játék egy érdekes gyakorlat: csapatmunka és problémamegoldás is egyben.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket