notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Csata a Petőfi-híd tövében

hirdetes

Csata a Petőfi-híd tövében

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Lassan gyülekeztek az emberek a 2014-es párna csata helyszínén. Egészen kis gyerekek szüleikkel, nyugdíjasok nézőként és főleg tízen-huszonévesek jöttek kispárnával, nagy párnával. A nyugodt készülődésből igazán nem derült, ki, hogy pár perc múlva elszaba

Amikor a tömeg, mintegy száz-százötven ember a tér közepén gyűlt össze, elhangzott a közös visszaszámlálás. Ettől a pillanattól mindenki csépelhette a mellette állót. Jártak a kezek, mint a cséphadaró. A tömegből valaki meg is jegyezte a vidám agresszivitást szemlélve, hogy egy pszichológus számára ez az egész egy kiváló tanulmány lehetne.

Aztán kiszakadt az első párna, puha tollakkal megtöltve a levegőt, pihe felhőt terítve a küzdő felek közé. Volt, aki eddig bírta. A hajak, a szájak tele lettek tollal. Az előre felkészültek persze szemüveggel védekeztek a légteret teljesen beterítő „nyári hótenger” ellen. S legyen is a küzdelem bármennyire heves a legjellemzőbb arckifejezés a kacagás, a mosoly volt. Így van ez minden évben, hiszen a párnacsata immár hagyomány.

hirdetes

Nézd meg a képeket is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Kutyabarát étterem

Étterembe mennél, de nem szeretnéd otthon hagyni négylábú barátodat? Szerencsére egyre több... Tovább

Kerékpárzár

Ha rendelkezel biciklivel, mindenképpen szükséges hozzá egy kerékpárzár is. Akár egy... Tovább

Tovább a lexikonra