Ilyen alternatív anyagokkal tisztíthatod meg a csempéidet!

5 tökéletes módszer, amiket bevethetsz a koszos csempék ellen

Szerző: kvothe - 2017.02.03.

Ha nem szeretnél külön csempetisztítót vásárolni, akkor nézd meg, mi minden mással varázsolhatod fényessé szobád sima felületeit!

Ilyen alternatív anyagokkal tisztíthatod meg a csempéidet!

Azt hiszem mindenki egyet ét abban, hogy egy koszos fürdőszoba, WC vagy konyha soha sem kellemes látvány. Elég csak egy kis piszok és máris sokkal mocskosabbnak, öregebbnek tűnhet otthonunk. Nem csupán a beltéri design veszít esztétikai értékéből – a kosz a penész melegágya is, ami pedig aztán tényleg az egész otthonunk számára veszélyes lehet.

 

 

Viszont nem csupán a külön erre a célra készített termékek képesek felvenni a harcot a lerakódott szennyeződésekkel. Férfi létünkre nekünk is illik tudni, hogy mi mindennel tehetjük tisztábbá otthonunkat, a hölgyek számára pedig sosem árt néhány extra tipp, amikkel bővíthetik háztartási arzenáljukat.

 

Lássunk néhány biztonságosabb alternatívát!

 

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna minden otthonban megtalálható. Kiválóan alkalmazható vízcseppek, por és egyéb lerakódások eltüntetésére, ráadásul a felületeket sem igazán károsítja. Egyszerűen fogj egy rongyot és mártogasd szódabikarbónába, majd súrold át a célterületet. Ezt utána már csak egy kis meleg vízzel kell leöblítened és kész is vagy.

 

Nincs időd vagy energiád az alaps takarítás elvégzésére? Kérj profi segítséget ide kattintva: lakástakarítás Budapest

 

Jöhet még? A következő oldalon mutatom!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket