notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Csillagjegyek, akik inkább szabadúszók maradnak, ameddig csak lehet

hirdetes

Négy csillagjegy, akiknek tagjai nem képesek elköteleződni!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Minden ember más és minden ember másféle párkapcsolatra vágyik. Sok mindentől függhet ez, például, hogy ki hogyan nőtt fel, illetve milyen tapasztalatai voltak ezen a téren. 

Csillagjegyek, akik inkább szabadúszók maradnak, ameddig csak lehet

A következő csillagjegyek ódzkodnak az elköteleződéstől és általában mielőtt egy kapcsolat komolyabbra fordulhatna, inkább kihátrálnak belőle.

Mérleg

A Mérlegek romantikus személyiségek, éppen ezért egy párkapcsolatban is számíthatsz tőlük a kényeztetésre és a romantikára. Viszont, amint úgy érzik, hogy komolyabb szintre lépne a kapcsolatotok szinte egyik pillanatról a másikra képesek kiszállni. A Mérleg csillagjegyűek általában nehezen tudják elhinni, hogy szeretetreméltók, ezért sok időre van szükségük, hogy biztonságosan érezzék magukat egy komoly kapcsolatban.  

Bak

A Bakok nehezen lesznek szerelmesek és ha mégis, akkor is igyekeznek racionálisak maradni és nem túlságosan elmélyülni a párkapcsolatukban. Mielőtt elköteleződne mindenféle eshetőséget számításba vesz, amihez általában sok időre van szüksége, ezért ne lepődj meg, ha hirtelen pár napra eltűnik és nem hallasz felőle. Általában inkább karrieristák, mintsem olyanok, akik minél előbb elköteleződnének.

hirdetes

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek a leghatározatlanabbak mind közül. Ez egyébként elsőre talán nem szembetűnő, de ha valaki mellett el kellene köteleznie magát, akkor hirtelen nagyon bizonytalanná válik. Az Ikrek olyan típus, aki inkább elnyomja az érzéseit. Számára az intelligencia és a tudás fejlesztése a legfontosabb. Jobban vonzódik az izgalmas futókalandokhoz, mint a hosszútávú kapcsolat gondolatához.

hirdetes

Vízömtő

Igazi vadóc, aki hamar megunja a megszokott, rutinos dolgokat. Sajnos ez a kapcsolatokkal is így van. Ritkán megy bele komoly kapcsolatokba, hisz’ tudja, hogy nem tudja lekötni a figyelmét egy pár. Folyamatosan a szabadságra vágyik, nem szeret korlátok között élni. A Vízöntők mindig tovább állnak mielőtt még komolyra fordulna a kapcsolat. Te mit gondolsz, valóban igaz erre a négy csillagjegyre ezek az állítások? 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Pénz

A pénz szó többféle dologra is utalhat. Gyakran kézzel fogható érmékre és bankjegyekre... Tovább

Autó

Az autók napjainkban elengedhetetlen eszköznek számítanak, hogy segítsenek felgyorsult... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség