Gyerekként ritkán jutottam el igazi előadásra, de a falusi focipályáján felállított sátor vándorcirkuszát soha sem hagytam ki.

Csillagok csillogása a porondon

Szerző: bohacs0010 - 2015.01.23.

Nem tagadom, már ifjonc korom óta kedvenc szórakozásom a cirkusz. Gyerekként ritkán jutottam el igazi előadásra, de a falusi focipályáján felállított sátor vándorcirkuszát soha sem hagytam ki.

Kezdő újságíróként az egyik első feladatom volt a Pajtás Lap számára az artistaképzőről írni egy két oldalas anyagot. Igazi szerelem lett belőle

Kezdő újságíróként az egyik első feladatom volt a Pajtás Lap számára az artistaképzőről írni egy két oldalas anyagot. Igazi szerelem lett belőle!

 

 

Ma a dolgok úgy alakultak, hogy egyetlen új előadást sem szalasztok el megnézni és nem csak a fotózás kedvéért. Azt nem mondanám, hogy „műértő” lettem, de műkedvelő igen. 

 

 

A fényképezéssel pedig megadatott, hogy egy-egy attrakciót többször meg tudjak örökíteni, megfigyelve a mozdulatokat, fényeket és minden körülményt, ami egy jó kép elkészítéséhez szükségeltetik.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket