A valódi csillagok között

Csillagok közt

Szerző: tpalee - 2016.12.01.

 

Sok ember álma az, hogy feljusson a világűrbe. Ha azt mondjuk, hogy még a töredékének se sikerül, akkor nem szemléltettük pontosan az arányokat. Milyen lehet odafönt? Mit láthat az ember? Milyen érzés a súlytalanság? Még csak a minimális elképzelésünk se lehet róla. Most viszont lehet egy kicsi, hiszen fotók és videó formájában kitekintést nyerhetünk. Szenzációs felvételek következnek!

A csodálatos világűr

 

Szóval eddig, de csak eddig nem volt elképzelésünk a valóságról. Most azonban mi is láthatjuk az igazságot.

 

Ugyanis egy nagyon szerencsés holland orvosnak, André Kuipersnek megadatott az, ami nem sokaknak. Nem is egyszer, hanem rögtön kétszer is sikerült feljutnia a csillagok közé. És ha már ott járt, akkor végre velünk, „földhözragadt” emberekkel is megosztotta, hogy milyen is onnan fentről a kilátás.

 

Az egyik legnagyobb fotómegosztó oldalra a Flickr-re töltött fel több, mint 300 fotót, melyek elképesztően nagy sikert arattak a „kibertérben”. Ezek közül fogunk most csemegézni. Sőt szerencsére még egy videót is feltett az útjáról.

 

 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket