Így zárd vissza a csipszes zacskót, ha nincs a közelben gumi vagy csipesz!

Végre! Így zárhatsz vissza egy zacskó csipszet gumi vagy csipesz nélkül! (Videó)

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Te is utálod, mikor a félbehagyott csipszet másnap „rágósan” találod meg valahol a szobádban, csak mert nem találtál hozzá egy befőttesgumit vagy csipeszt amivel összefoghattad volna? Ez a módszer segíteni fog!

Így zárd vissza a csipszes zacskót, ha nincs a közelben gumi vagy csipesz!

Kevés olyan emberrel találkoztam, aki ne szeretné a csipszet. A klasszikus sóstól a legextrémebb ízekig mindenki talál ízlésének megfelelőt a boltokban, különféle kiszerelésekben. Nincs is jobb érzés annál, mint amikor felbontunk egy friss zacskó csipszet és megérezzük az illatot, amely már árulkodik az ízéről.

 

No de mi van akkor, ha nem szeretnénk egyszerre megenni az egész zacskónyi finomságot? Talán meggondoljuk magunkat és mégsem esik jól, vagy szeretnénk eltenni belőle későbbre, esetleg hatalmas zacskónyit vettünk, ami nem fog lemenni első nekifutásra. Bármi is legyen az ok, valahogyan le kell zárni azt a zacskót, hogy elkerüljük a csipsz „megromlásást”. Ha túl sokáig szabadon hagyjuk, akkor a burgonyaszirom beszívja magába a levegőben található nedvességet, és ropogósból rágóssá válik.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:postit-cetlik{/cikk}

 

Éppen ezért szükség lesz valamire, amivel visszazárhatjuk a zacskót. Mivel nincs rajta zipzár, így valamilyen alternatív megoldást kell találnunk – általában a legtöbben ezt egy befőttesgumival, csipesszel vagy gemkapoccsal oldják meg, de ezek nincsenek mindig mindenhol nálunk. Ami viszont mindig kéznél lesz, az nem más, mint a… kezünk.

 

Nem kell a papírhajtogatás legendás mesterének lenni ahhoz, hogy megfelelően visszacsomagoljuk a nyitott zacskót! Egy egyszerű, pár másodperces trükkel biztosíthatjuk, hogy csipszünk sokáig friss maradjon, mindenféle segédeszközök nélkül!

 

Lássuk a videót a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket