Imádnivaló csivava kutyus próbál segíteni a síró kisbabán

Ez a tüneményes csivava egy jutalomfalattal próbálta megnyugtatni a síró kisbabát (Videó)

Szerző: kvothe - 2020.04.14.

Ha csak egyetlen kutyás videót nézel meg a héten, akkor ez legyen az! Semmi sem bizonyítja jobban, hogy a kutyák az ember legjobb barátai!

Imádnivaló csivava kutyus próbál segíteni a síró kisbabán

Sokat tanulhatunk négylábú házikedvenceinktől. A négylábú családtagok végtelenül hűségesek és akár az életük árán is hajlandók megvédeni családjukat és otthonukat.

 

A különböző fajtájú és méretű kutyusoknak megvannak a saját tulajdonságaik, de gazdájukat mind ugyan olyan odaadással szolgálják és védik. Általában felnőttek és nagyobb gyerekek parancsait követik, de láttál már valaha olyan kutyát, aki egy kisbabának próbált kedveskedni?

 

A kutyák bizonyítottan érzik az emberekben a bánatot, és ha rossz a kedvünk, még ha nem is mutatjuk, odalépnek hozzánk, hogy felvidítsanak bennünket. Ezt tette ez az apró csivava is, aki „gazdája” sírását hallva úgy érezte, hogy kötelessége segíteni a bébin.

 

 

Mint láthattuk, a kutyus felajánlotta egyik jutalomfalatkáját a kisbabának. Gazdája megdicsérte az állatot, hiszen az ezzel csak azt próbálta kifejezni, hogy aggódik a csecsemőért. A kutyák állítólag az emberi sírást fájdalmas, szomorú vonyításnak veszik, és ezért sietnek a zokogó emberek segítségére azonnal. A csivava többször is megpróbálja odaadni a falatkák a bébinek.

 

Ha szerinted is tüneményes a videó, akkor oszd meg másokkal is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket