Amikor az oroszokon röhög a világ – vannak még szervezési problémák darus a vízben

Amikor az oroszokon röhög a világ – vannak még szervezési problémák

Szerző: mprof - 2016.03.24.

Sok marhaságot csinálunk hanyagságból, figyelmetlenségből, nemtörődömségből mi, magyarok is, de ezt az orosz daruzást azért én sem hiszem el…. Ennyire szerencsétlenek nem lehetnek, ráadásul nem is egy ember, hanem egy tucat balfék! Ezt látnod kell!
 
Amikor az oroszokon röhög a világ – vannak még szervezési problémák darus a vízben
Az, hogy egy személyautó beesik a vízbe, előfordul. Eljön érte egy darus, hogy kihúzza. Elszámítják magukat, balfékek, a mentésre jött darus berántja magát a vízbe. Hm, még ilyen is előfordul, vannak hibák. Amikor azonban a darus mentésére jött darus kocsi is  utána rántja magát, az már világcsúcs balfékség és gondatlanság, nemtörődömség. De az oroszok még ezt is tetézni tudják, és ezt már nem hinnéd el, ha nem látnád! A darus mentésére jött darus kocsi is beesik a vízbe, és jöhet a harmadik darus kocsi, hogy kiszedje az egész bandát a vízből. Ez még talán a szocializmusból maradt mentalitás része (látjuk ezt itthon is gyakran), de azért szerintem ilyen keveset fordult elő a világtörténelemben! Oszd meg ezt a cikket másokkal is, mivel egyrészt tanulságos, másrészt nagyon vicces….
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket