notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Debreceni fölény a Margit-szigeten

hirdetes

Debreceni fölény a Margit-szigeten

Koncz Dezső
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Kellemes napsütéses, kicsit hűvös délelőtt nem csalogatta a nézőket a KSI mérkőzésére tömegével. Debrecen is messze volt ahhoz, hogy a drukkerek rászánják magukat kedvenceik elkísérésére. Így aztán családias hangulatban, mintegy harminc néző előtt indult útjára a „póló”.

Kellemes napsütéses, kicsit hűvös délelőtt nem csalogatta a nézőket a KSI mérkőzésére tömegével. Debrecen is messze volt ahhoz, hogy a drukkerek rászánják magukat kedvenceik elkísérésére. Így aztán családias hangulatban, mintegy harminc néző előtt indult

A Debrecennek volt igazán tétje a délelőtti lubickolásnak, mert a nyerés egyet jelenthetett a felsőházban való megkapaszkodással. A menet ennek megfelelően történt. Négy-öt góllal mindig a vendégek vezettek viszonylag könnyedén. A hazaiak mestere nem is volt megelégedve a látottakkal. Szerinte is fáradtnak tűnő játékkal, lelkesedés nélkül vette tudomásul csapata a biztos vereséget. A félidőben aztán az eredményjelzőn nem véletlenül ez állt: 4:10!

hirdetes

A második félidőben aztán csupán az okozott némi izgalmat, hogy a cívisváros legényei elkezdtek szórakozni, mind támadásban, mind pedig védekezésben, s szivárgott is szépen a KSI felfelé. S amikor már úgy látszott, hogy lehet akár szoros is az eredmény, megint megrázta magát a debreceni gárda és behúzta a fordulót 13:17-tel. Mindez azt jelentette, hogy a csapat maradt a tabellán a BVSC előtt.

Nézd meg a mérkőzésről készült képeket is

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Nőnap

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917... Tovább

Budapesti rendezvényhelyszínek

Ahhoz, hogy egy rendezvény tökéletes legyen, egy különleges helyszínre van szükségünk,... Tovább

Tovább a lexikonra