Debreceni fölény a Margit-szigeten

Debreceni fölény a Margit-szigeten

Szerző: szdavid - 2014.04.13.

Kellemes napsütéses, kicsit hűvös délelőtt nem csalogatta a nézőket a KSI mérkőzésére tömegével. Debrecen is messze volt ahhoz, hogy a drukkerek rászánják magukat kedvenceik elkísérésére. Így aztán családias hangulatban, mintegy harminc néző előtt indult útjára a „póló”.

Kellemes napsütéses, kicsit hűvös délelőtt nem csalogatta a nézőket a KSI mérkőzésére tömegével. Debrecen is messze volt ahhoz, hogy a drukkerek rászánják magukat kedvenceik elkísérésére. Így aztán családias hangulatban, mintegy harminc néző előtt indult

A Debrecennek volt igazán tétje a délelőtti lubickolásnak, mert a nyerés egyet jelenthetett a felsőházban való megkapaszkodással. A menet ennek megfelelően történt. Négy-öt góllal mindig a vendégek vezettek viszonylag könnyedén. A hazaiak mestere nem is volt megelégedve a látottakkal. Szerinte is fáradtnak tűnő játékkal, lelkesedés nélkül vette tudomásul csapata a biztos vereséget. A félidőben aztán az eredményjelzőn nem véletlenül ez állt: 4:10!

A második félidőben aztán csupán az okozott némi izgalmat, hogy a cívisváros legényei elkezdtek szórakozni, mind támadásban, mind pedig védekezésben, s szivárgott is szépen a KSI felfelé. S amikor már úgy látszott, hogy lehet akár szoros is az eredmény, megint megrázta magát a debreceni gárda és behúzta a fordulót 13:17-tel. Mindez azt jelentette, hogy a csapat maradt a tabellán a BVSC előtt.

Nézd meg a mérkőzésről készült képeket is

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket