Decemberben született emberek

6 dolog, amiért kivételesek a decemberi születésű emberek

Szerző: vargazsanett - 2018.12.12.

A születési hónapod sokkal nagyobb befolyással bír az életedre, mint gondolnád. Amellett, hogy a nyári melegben vagy a téli hidegben a kandalló mellett ünnepeled-e a szülinapodat, egyéb módon is hatással van rád.

Decemberben született emberek

Ha decemberi születésű vagy már adhatsz is egy pacsit a szüleidnek, ugyanis statisztikailag ebben a hónapban születnek a legkevesebben a világon. Persze emellett más előnyöket is fel tudunk sorolni. Olvass tovább!

 

1# Reggelek és korai fekvések

Olasz és spanyol egyetemeken folytatott kutatások szerint azok, akik decemberben születtek, sokkal inkább reggeli típusok és képesek korán kelni, ezzel együtt korábban is fekszenek. Nos, ez talán nem ad sok büszkeségre okot, viszont az ilyen emberek sokkal éberebbek és produktívabbak a nap folyamán.

 

2#Nagyobb valószínűséggel lesznek fogorvosok

A The Guradian folyóirat szerint egy Nagy-Britanniában folytatott kutatás azt mutatta, hogy a decemberben született személyekből lesznek legnagyobb valószínűséggel fogorvosok. Azért nem egy rossz szakma, ha jobban belegondolunk.

 

Lapozz egyet és olvasd el a többi különlegességet a december szülöttjeiről!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket