2015 TOP 5 deep house feldolgozása

TOP 5 deep house feldolgozás 2015-ben!

Szerző: Bbarbi - 2015.11.03.

Te is a deep house dallamait választod egy fárasztó nap zárásaképpen, vagy éppen hazafelé autózva a naplmenetében? Vannak olyan fülbemászó slágerek, melyeket képtelenség kiverni a fejünkből. Néhány neves Dj most elővette, és felturbózta ezeket, mi pedig kiválogattuk Nektek az 5 legjobb átdolgozott slágert! Íme! 

2015 legjobb deep house feldolgozásai

Ellie Goulding neve óhatatlanul összekapcsolódik a szürke 50 árnyalatával, s a nagy sikerű film betétdala is fergeteges népszerűségnek örvend a mai napig is. 

Nem csoda tehát, hogy Pascal Juniort is megihlették ezek a dallamok, és a slágert a deep house stílusába ültette át. Fergetegesen sikerült Neki! Hallgasd meg Te is! 

 

 

A neves Dj-t azonban nem csak Ellie Goulding dallamai ihlették meg, hanem Calvin Harris sajátos stílusa is. Így született meg a How deep is your love című sláger nem mindennapi feldolgozása is az idén. Ütemes, magával ragadó, és felszabadító! 

 

 

Te is vágysz már egy fergeteges deep house bulira? Akkor javaslom, hogy látogass el a Symbolban november 7-én, ahol Jose Maria Ramon, Ibiza neves dj/producere pörgeti fel az estét Ibiza legjobb deep house dallamaival! 

Én tutira ott leszek, és felpörgetem a hétvégémet! 

 

Argy Rous sem okoz nekünk csalódást, hiszen a csodálatos hangú Emeli Sandé egyik lassú számát vette alapul mixéhez, mégpedig a My kind of love-ot. Ezt a slágert felturbózta, saját egyéniségével színesítette, s csodát alkotott belőle! 

 

 

 

A további fantasztikus mixekért lapozz egyet! ;) 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket