Délelőtti „fürdőzés” a Komiban…

Délelőtti „fürdőzés” a Komiban…

Szerző: bohacs0010 - 2014.03.22.

Még mielőtt valaki azt hinné, hogy úszni volt kedvem szombat délelőtt, bizony téved. Nem mintha a kellemes tavaszi délelőtt nem csábított volna vízbe, de hely nem igazából lett volna, mert a KSI és Szolnok csapatai foglalták el a medencét jó háromnegyed órával a mérkőzés előtt. 

Még mielőtt valaki azt hinné, hogy úszni volt kedvem szombat délelőtt, bizony téved. Nem mintha a kellemes tavaszi délelőtt nem csábított volna vízbe, de hely nem igazából lett volna.

Szálingóztak nézők is, de igazi szurkolást csak a lelátón helyet foglaló mintegy ötven vízilabda palánta produkált. Hiába kiabálták azonban egy szolnoki támadásnál, hogy védekezz, az eredmény jelzőn az első negyed után 0:5 állt. Aztán a folytatásban sem változott semmi ezen a téren. A drukkerek, edzők nem rágták le izgalmukban a körmüket. A második negyedben talált ugyan egy gólt a hazai gárda, de könnyedén lőttek Hosnyánszkyék ötöt..

A második félidőben aztán egy kicsit kozmetikázhatta az eredményt a KSI. Volt úgy hogy két gólt is dobtak egymás után. természetesen vendégoldalon a koncentráció ekkor már nem volt túl acélos. A hazaiak igyekeztek elkerülni, hogy a „pofozógép” szerepe jusson nekik, de a végére kialakult 18:8 mégis ezt tükrözte. Könnyed „fürdőzéssel” nyert a bajnokesélyes.
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket