Hagyták elpusztulni a delfint a fényképezkedő turisták

Ismét elpusztult egy delfinbébi a szelfik kedvéért

Szerző: kvothe - 2017.01.30.

Szelfiző turisták okozták a kis delfin halálát. Ez már a második ilyen eset egyetlen év leforgása alatt. Ennyire nehéz lenne megérteni, hogy ezt nem így kellene?

Hagyták elpusztulni a delfint a fényképezkedő turisták

Nincs olyan kép, ami többet érne egy életnél – legyen szó emberekről vagy állatokról. Sajnos a lájkok és a magamutogatás kedvéért bármire képesek, ennek pedig olykor egy ártatlan „harmadik fél” issza meg a levét. Erre már volt egyszer példa, de sajnos ismét megtörtént.

 

Még 2016 februárjában tarolta le az internetet a hír, amikor egy kis delfin pusztult el a fényképezkedő turistáknak köszönhetően. Akkor éppen azért, mert kézről-kézre adták a szerencsétlen állatot, hogy mindenki készíthessen vele egy szelfit.

 

Az internet felháborodással fogadta a hírt, és reméltük, hogy ez elrettentő példa lehet mindenki számára. Sajnos nem így lett.

 

 

Nem egészen egy évvel később, 2017 januárjában újabb áldozatot követelt a szelfiőrület. Ezúttal szintén Argentínában, csak most nem Santa Terestiában, hanem San Bernardinoban történt az eset. A turisták nem vették észre, vagy egyszerűen nem érdekelte őket, hogy a kis delfin haldoklik, miután túl sokáig tartották őt a szárazföldön.

 

A következő oldalon megmutatom a videót, amit az esetről készítettek, illetve elmagyarázom, hogy a szerencsétlen delfin halálán kívül milyen következményei lesznek a dolognak!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket