DJI OSMO Mobile 2 a legjobb képstabilizátor kiváló áron

DJI OSMO Mobile 2 a képstabilizátorok etalonja

Szerző: TB - 2018.07.16.

Ma már minden nagyobb eseményt az életünkben, mint a nyaralás, koncert vagy egy családi összejövetel a telefonunkkal örökítünk meg. Szerencsére a mai telefonok kamerája már szinte majdnem tökéletes film minőségben képesek videó felvételeket rögzíteni, de sajnos egy dolog még mindig hiányzik belőlük, mégpedig a képstabilizálás. Többek között erre jelent tökéletes megoldást a DJI OSMO mobile 2 ami, most nagyon kedvező áron válhat a legszeretettebb telefonos kiegészítőnké.

Elképesztő a legújabb DJI képstabilizátor, érdemes kipróbálni!

Családi videózás régen


Sokakat zavar, ha egy fontosabb eseményen, vagy családi nyaraláson a telefonunkat bújjuk, pedig a technika ilyenkor nagy segítségünkre lehet. Egy középkategóriás telefon is képes lehet ma már full hd, vagy annál jobb képek rögzítésére, így egyértelműen helyük van az életünkben történő nagyobb eseményeknél. A mai világ szülöttei az unokáknak, és a gyerekeknek már nem nyomtatott fotókon fogják megmutatni a család történelmi pillanatait, hanem számítógépen digitális formában. Ez garancia arra, hogy a képeink, videóink 10-20 év múlva sem lesznek az enyészeté, ezenkívül már teljes valójában visszaadhatjuk nekik az élményeket, amiket átéltünk.

 


Felmerült problémák videó készítés közben


 A mai telefonok kamerája bár sok fejlődésen esett át, de mégis hiányzik belőlük egy nagyon fontos dolog, a képstabilizálás. Ez azt jelenti, hogy képtelenek korrigálni az eszköz mozgatásból adódó rázkódás nagyon látszik a felvételeken, így sok esetben szinte élvezhetetlen lesz a videó minősége. Eddig csak nagyon drágán juthattunk hozzá olyan szerkezetekhez, amik képesek voltak orvosolni ezt a problémát, de most a DJI OSMO Mobile 2 megoldást jelent az átlag felhasználók számára is erre a problémára.

 


Az OSMO-val olyan videókat készíthetünk, melyek érzésre hozzák a mozis élményt, és sok esetben tűnhet úgy a kész felvételen, hogy olyan mintha a kamera egy sínen mozgott volna végig. Eltűntek a rázkódások, és a döcögések, ráadásul elképesztő új felvételi funkciókat is kapott, amelyekkel teljesen egyedivé varázsolhatod a családi emlékekről készített videókat. Ha felkeltette érdeklődésedet, KATTINTS IDE!

 


Mi elképesztően sok videót és képet csinálunk egy-egy nyaraláson, de eddig nem nagyon mutogattuk őket senkinek, mivel a minőség sajnos nem volt a legjobb. Nem rég azonban én is beszereztem egy dji osmo Mobile 2 készüléket, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. A részletes tapasztalataimért lapozz a következő oldalra.
 

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket