DJI Phantom 4 V2.0: újra a boltokban az egyik legjobb drón!

Egy év után visszatért a DJI Phantom 4 V2.0

Szerző: niki - 2020.01.30.

A DJI egyik legprofibb felhasználói célra szánt drónja, a DJI Phantom 4 V2.0 már egy éve nem volt elérhető a boltokban, amikor a DJI újra piacra dobta. Bár a drónt hatalmas érdeklődés övezte, a magas ár miatt kevésbé volt kelendő mint kisebb társai – köszönhetően annak, hogy a DJI a vámköltségeket is ráterhelte. 2020 elején azonban újra felkerült a polcokra a drónok királya, mutatjuk is a részleteket! 

Egy év után visszatért a DJI Phantom 4 V2.0 drón

A DJI Phantom 4 PRO V 2.0 visszatérése

Nemrégiben jogosan feltételezhettük, hogy a 2019-es év csapásait követően a DJI nem lesz képes újra gyártásba helyezni a Phantom 4 V2.0-ás drónt. Azonban majdnem egy évvel az után, hogy a kínai márka „alaktrészhiányra” hivatkozva leállt a csúcstechnológiás drón gyártásával, most úgy tűnik, ismét kapható lesz a boltokban.

 

Egyes üzletek készleteibe már január 7-én megérkezett a DJI Phantom 4 V2.0, azonban a pont akkor zajló CES (Szórakoztató Elektronikai Kiállítás) mindenki figyelmét teljesen elvonta a hírről.

 

A DJI Phantom 4 PRO V2.0 specifikációjáért és a vásárlásért kattints a képre. 

 

 

A DJI tavalyi éve: tátongó lyuk a kategóriák között

Habár a Phantom 4 V2.0 nem éppen egy új termék, visszatérése nagy hír a drónközösség számára. A DJI 2019 eleji bejelentése hallatán sokan halottnak nyilvánították a márka professzionális vonalát, és valóban, azóta sem került a piacra semmi a DJI-tól, ami ezt az árkategóriát képviselte volna a drónfelhozatalban – lényegében egy hatalmas szakadék tátongott a fogyasztói Mavicek és a csúcsprofi Inspire vonal között.

 

A Phantom 4 Pro V2.0 lényegében ugyan azokat a specifikációkat kínálja, mint a méltán népszerű Mavic 2 Pro, azonban az eltérő kialakítások miatt a vásárlóknak már két választási lehetőségük is van, ha egy igazán komoly drónt szeretnének maguknak.

 

Egy, a DPReview-nak adott interjúban a DJI egyik szóvivője elmondta, hogy a Phantom gyártását kizárólag azért állították le, mert nem kaptak elegendő alkatrészt az egyik beszállítótól, és elnézést kért a megvárattatásért.

 

A DJI nyilatkozata

„A DJI-nál szigorú követelmények alapján válogatjuk meg a termékeinkben felhasznált fejlett alkatrészeket, amelyek legyártása hosszú időt és komoly technikai precíziót követel meg. Elnézést kérünk minden esetleges kellemetlenségért, amelyet ez ügyfeleinknek okozott, és köszönjük a türelmüket, biztosítva őket, hogy a Phantom 4 Pro V2.0 továbbra is megfelel majd magas elvárásaiknak.”

 

A hír új reménysugárként érte mindazokat, akik már évek óta várják a DJI Phantom 5-ös modellt. A kínai márka ezek szerint képes folytatni a Phantom vonal gyártását. A kérdés csak az, hogy vannak-e hasonló szándékaik a fejlesztési részlegen.
 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket