A DJI Spark egy kiváló drón, melyhez külön vehetsz távirányítót is

Érdemes-e megvásárolni a DJI Spark távirányítóját?

Szerző: TB - 2018.05.19.

A DJI Spark egy nagyon kompakt, mégis hihetetlenül jól felszerelt és versenyképes drón, ami sokak számára a tökéletes választás lesz. A Spark továbbá az első olyan DJI drón, amihez gyárilag nem jár mellékelt távirányító. Ez az eszköz a Fly More Combo csomag részeként vásárolható meg együtt a Sparkkal. A kérdés csak az, hogy elegendő-e a Spark irányításához egy okostelefon, vagy érdemes-e megvenni hozzá a távirányítót is? A következőkben erre a kérdésre igyekszünk választ adni!

 

 

Megmutatjuk érdemes e a DJI Sprakhoz távirányítót használni

A Spark irányítása távirányítóval


Egy távirányító sokkal több lehetőséget ad az ember kezébe (szó szerint), mint egy okoskészülék. A DJI Spark tudásának 100%-a azonban csak egy távirányítóval vehető igénybe, ugyanis ez lehetővé teszi, hogy a drón messzebbre és gyorsabban repüljön, és sokkal könnyebb, kézzelfogható irányítást biztosít a pilóta számára. A legjelentősebb különbség az okoskészülékek és a távirányító között a repülési távolság. Míg az előbbi opció 100 méteres hatótávot kínál (legfeljebb 50 méteres magasságban), addig egy rendes távirányítóval a Spark akár 2 kilométerre is reptethető, 152 méter magasságban. Szerencsére, már van lehetőség a távirányítót együtt megvásárolni a drónnal kedvezménnyel, vagy akár ajándékba is adhatják a DJI Spark drónhoz, KATTINTS IDE!

A távirányító a Sparkhoz (és sok más DJI termékhez) majdnem olyan, mintha az ember egy korszerűbb, fejlettebb drónt vásárolna. A Spark egy ilyen kiegészítővel egy „játékszerből” egy sokkal komolyabb, amatőr és félprofi drónná alakítható át. A távir

 

Sokak számára kritikus szempont a sebesség is. A Spark távirányító nélkül ilyen szempontból is nagyon limitált, azonban azzal párosítva akár 50 km/h-s sebességre is képes, ami már igazán figyelemre méltó a drón szerény méretét elnézve.

 

Egy Spark távirányítóval mind a távirányító, mind pedig az okostelefonok előnyi kihasználhatók, a lehető legjobb repülési élményt és maximális irányítást biztosítva ezzel a pilótának. A távirányítón a „Return to Home” (visszatérés a kiindulópontra) gomb és a kamera számára fenntartott külön irányítók mellett természetesen két joystick is helyet kapott, amik igazából nem is hasonlíthatók az érintőképernyőhöz. Nem nehéz megérteni, hogy ennek mi az oka – ha az embernek a beállításokat és a drónt is a képernyőn keresztül kell kezelnie, akkor igazából semminek nem marad hely, a repülési élményből pedig így könnyedén kiveszhet az „élmény” rész.

 

A távirányító a Sparkhoz (és sok más DJI termékhez) majdnem olyan, mintha az ember egy korszerűbb, fejlettebb drónt vásárolna. A Spark egy ilyen kiegészítővel egy „játékszerből” egy sokkal komolyabb, amatőr és félprofi drónná alakítható át.

 

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket