Ezek után te sem hagyod figyelmen kívül a dohányzás veszélyeit

Brutálisan őszinte reklámképek a dohányzás ellen! Ezek után biztosan eldobod a cigit!

Szerző: kvothe - 2016.12.23.

Még mindig nem győzött meg senki, hogy abbahagyd a füstölést? Akkor ezek a reklámok pontosan neked szólnak! Ezek után biztosan elgondolkodsz majd, hogy megéri-e!

Ezek után te sem hagyod figyelmen kívül a dohányzás veszélyeit

A dohányzás öl. Ezen nincs mit szépíteni. Sokan mégis tudatosan képesek naponta akár több doboznyi cigarettát is elszívni, pedig ez nem oldja meg a problémákat, inkább csak egyre többet okoz az idők során.

 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a dohány valójában a „fogyasztók felét megöli”. Hozzá tették, hogy évente hatmillió ember életét követeli a káros szokás.

 

„Több, mint 5 millió ember halálát közvetlenül a cigarettázás okozza – a maradék körülbelül 600 ezer személlyel a passzív dohányzás végez” – olvasható a szervezet jelentésében.

 

A számok nem elég rettentőek? Következzen akkor valami meggyőzőbb.

 

Szerencsére a WHO nincs egyedül a dohányzás elleni küzdelemben. Számos szervezet és személy is igyekszik szemléletes alkotásokkal felhívni a figyelmet a káros szokás hatásaira. Cikkünkben ezek közül válogattunk néhányat!

 

A következő oldalakon még több képet láthatunk! Ne felejtsd el megnézni őket!

 

Dohányzásra kijelölt hely

 

Viszlát, fogak!

Vadító verdák

Vadító nők

Vadító divat

Attól hogy férfiak vagyunk, és nem olvadunk el egy csillogó ékszer láttán, sőt még csak a különböző retikülök sem keltik fel az érdeklődésünket, még a magassarkúk után megfordulhatunk – illetve a vadító férfi divat is érdekelhet minket! Kövesd online férfi magazinunkkal a divatot!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket