Ilyen biztonságos Cadillacben furikázik Donald Trump

Íme Donald Trump elnöki autója, a sérthetetlen Cadillac One ’Bestia’

Szerző: kvothe - 2017.02.05.

Bemutatjuk a legújabb elnöki Caddilac One-t, ami Donald Trumpot szállítja majd az elkövetkezendő években!

Ilyen biztonságos Cadillacben furikázik Donald Trump

A világ szeme Donald Trumpon van mióta megválasztották az Egyesült Államok 45. elnökévé. 2017. január 20-tól hivatalosan is az övé az elnöki iroda és autó.

 

Ezen a napon mutatják be a legújabb elnöki járgányt, amely az ország első emberét szállítja majd A-ból B-be. A gyönyörű Cadillac One nem az első hivatalos gépkocsi, amivel az USA elnökei utaztak – a Trump előtt leköszönő Barack Obama is ilyennel járt. Az előző elnökmobilt 2009-ben mutatták be és becslések szerint durván 433 millió forintot (1,5 millió dollár) ér. Csúcssebessége közel 100 km/h és több mit 7 tonnát nyom

 

A legújabb elnöki autó a ’Beast’ azaz Bestia fedőnevet viseli, a titkosszolgálat is így ismeri majd. A Bestia minden, amit az eddigi modellek nyújtottak, sőt!

 

 

Összesen hét személy érezheti magát tökéletes biztonságban a legújabb modellben. A korábbi verziókhoz hasonlóan elegáns, fekete-szürke külsővel látták el. Különleges, „rejtőzködő” bevonatot is kapott, amiről érthető okokból nem tudunk többet.

 

Amit viszont tudunk, arról a következő oldalon beszámolunk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket